Pirkanmaan Keskustan blogi

TARVITSEMME OMAN TUNNON ÄÄNTÄ

Share |

Lauantai 26.3.2011 klo 13:05 - Raili Naskali


Näinä lakkouhkien ja palkankorotusten aikoina voisi jälleen olla paikallaan tiedotusvälineissä kuvat maailman nälkäänäkevien hädästä.  Itse asiassa kuvien tulisi alati olla silmiemme edessä, aivan siihen asti, kunnes kivikovat sydämemme heltyisivät.

Kaiken minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähemmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.

Nöyryyttä ja alhaisuutta meiltä poliitikoilta kysytään; nöyrää paluuta ahneuden, itsekkyyden ja ylpeyden laveilta teiltä.  Pidättäytymällä muutaman prosentin vuotuisesta palkankorotuksesta voitaisiin kaikki työhaluiset palkata pysyvään työsuhteeseen.  Nopeita toimia tarvitsevat niin työttömät kuin Suomen kärsivä kansa.

Tämä velalle rakennetun hyvinvoinnin purkaminen on monin osin välttämätöntä.  Likaista siitä työstä tekee vain salakähmäisyys ja ennen kaikkea se, ettei purkutyö kohtele kaikkia kansalaisia tasa-vertaisesti, vaan juuri päinvastoin.

Vaurastujiin, kuuliaisiin ja syrjäytyneisiin jakaantuva yhteiskunta on hyvällä oraalla.  Mitä räikeämpää avuttomien tai elämänsä reunassa roikkuvien kohtelu on, sitä likaisemmaksi poliittiset teot osoittautuvat,

Jospa ihmiset ja me vanhemmat antaisimme lapsille ja kumppanille aikaa enemmän, tämä maailma olisi paljon onnellisempi paikka elää.

Toivon kuitenkin, että poliitikot palvelevat maatamme ja kuntiamme rehellisesti ja oikeudenmukaisesti, totuudenmukaisesti ja rohkeasti, urhoollisesti ja viisaasti.  Pitäkää yhtä, välittäkää toisista, tukekaa ja auttakaa toista, ajatelkaa ja puhukaa hyvää toisesta.  Tässä meillä olisi parantamisen varaa.

 

Terveisin

Raili Naskali

Keskustan

kansanedustajaehdokas

Pirkanmaalta

202


Kommentit

18.6.2011 5:59  Coach Poppy

Thank you for the tutorial! Those are extremely cute!

18.6.2011 6:00  Coach Poppy

I have thought so much about this blog, thank you for your share, if any question, I will be here again to review it. Thank you.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini