Pirkanmaan Keskustan blogi

Mikko Alatalo 60v

Share |

Keskiviikko 4.5.2011 klo 17:06 - Ritva Männistö


Eilen oli Tampere-talolla Mikko Alatalon 60 v juhlakonsertti.  Ilta oli upea kavalkadi Mikon tuotannosta.  Saimme kuulla kauniita ja koskettavia balladeja sekä yhteiskunnallisesti osaaottavia lauluja kuin myös hauskoja nykypäivän kupletteja.  Saimme jälleen kerran todeta kuinka monipuolinen musiikintekijä hän on.  Mikkohan on kansanmies, hän tekee musiikkia jokaiseen makuun (ainakin hyvin moneen).  Mikon arvokkuus musiikintekijänä on juuri, että hän rikkoo sopivasti iskelmän, rockin, rallin, lastenlaulujen ja yhteiskunnallisesti osaaottavien laulujen raja-aitoja, mitä ei aina välttämättä osata tarpeeksi arvostaa. Mikolla on siis erittäin tärkeä osa suomalaisen musiikin tuotannossa.  Hänellä on sanoituksissaan mukana aina jonkinlainen sosiaalinen sanoma, on sitten kyse yhteiskunnasta, isistä, äideistä, rakkaista, kiukkuisista lapsista tai vaikkapa ryyppykaverista.

Kuka voisikaan paremmin sopia kansanedustajaksi kuin mies, joka osaa pukea sanoiksi kansan tuntoja vauvasta vaariin.  Jälleen eilen saimme sen todeta, Mikko osaa kuunnella ja hänellä on sosiaalinen sydän.  Konsertin lopussa Mikon yhteistyökumppani Harri Rinne hienosti muisteli Juicen sanoin ” jotkut sydämestään vihaa sua, toiset rakastaa. Siihen itse et voi vaikuttaa, siis antaa mennä vaan.”  Toivon, että Mikko jatkaa vielä pitkään niin musiikintekijänä kuin kansanedustajana, molemmissa häntä tarvitaan.

70 v juhlakonserttia odotellessa

Ritva Männistö

toiminnanjohtaja

Keskustan Pirkanmaan piiri ry


Kommentit

19.5.2011 12:02  Factory Coach Outlet

to be severe with oneself and lenient with others.

19.5.2011 12:04  Chanel bags

to be severe with oneself and lenient with others.

31.5.2011 4:33  Supra Footwear

Surprise yourself so you can surprise the audience.

18.6.2011 5:59  Coach Poppy

Thank you for the tutorial! Those are extremely cute!

18.6.2011 6:00  Coach Poppy

I have thought so much about this blog, thank you for your share, if any question, I will be here again to review it. Thank you.

31.8.2011 5:52  Moncler Jacket Sale

When utilised accurately, blog commenting is a very helpful lead creation strategy. This piece will disclose ways to implement commenting on blogs to construct your company. You will need to discover the factors below to help you work together with commenting on blogs systematically.

21.9.2011 5:15  Canada Goose Coats

Your Blog is very good, I like it! Thank you for your sharing!

23.9.2011 15:37  Chanel Purse

Optimism had turned Gucci Shoes positive in January and Hermes February for the first time Burberry Handbags since 2009 as rising stock markets,Chanel Purse a gradually improving labor market[url=http://www.louisvuitton-outlet.me/]Louis Vuitton Outlet[/url] and better
economic data fueled confidence.

24.9.2011 7:00  Canada Goose Parka

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.

30.9.2011 3:27  Canada Goose Parka

Thank you for sharing your great article and I like it very much. Welcome to Canada Goose Parka.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini